Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

41. Bir dalda 7 gul 6sini ruzgar alir biri kalir, alayim diye onu 7 kere cagiracagim seni 6 sinda gelme ama soz ver 7. sinde tek sozumle tek gülle gel..

42. Yüregimdeki tum cicekleri sana kopardim,sana topladim,gunesi odama aldim, ruzgardan sarkilar yaptim. Bir seni soyledim sonra sarkilari...
43. Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil SENİ SEVİYORUM !!!!!!
44. Düşünüyorumda, Düşüncelerin En güzeli, Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünürken, Düşündüğünü Düşünmek Olsa Gerek Diye DÜŞÜNÜYORUM..
45. Çok çekti yüreğimiz hep olsun deedik. Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup içimizi yedik.Sevdayı böylemi bildik biz...
46. Sen  varya sen  sigaram  gibisin dumanı  saçların   alevi gözlerin yanlız bir  fark  var ben sigara  yaktıkça sen beni  yakıyorsun
47. Güllerin arasında geçsede ömrüm,Senin üstüne gül koklamam gülüm, Gülü koklama olsada ölüm,senin için ölmeye değer be GÜLÜM
48. Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen.özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın.yokken dayanılmayansın..
49. Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye baslayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bugün hala gelmeyen..
50. Bir Dilenci gibi Kapına Geleceğim.Beni görünce tanıyamayacaksın.
Para vereceksin; Param var diyeceğim! Ekmek vereceksin; Karnım Tok Diyeceğim!"Öyleyse ne istiyorsun?" diye sorduğunda: "Bir zamanlar Sana Verdiğim Kalbimi" Diyeceğim!

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]