Sevgi Msjlari | E-Net.Gen.Tr

Sevgi Mesajları

91. Yaşamımın sebebi desler seni gösterirdim ölümümün sebebi deseler seni gösterirdim.Çünkü beni yaşatmasını bildiğin gibi öldürmesinide bildin.

92. Bu dünyada iki yalan söyle deseler biri senin AŞKIN biri de beni sevmemen derdim.Bir doğru söyle deseler o da seni ÖLÜMÜNE SEVMİŞ OLMAM derdim.
93. Bir gün karanlık,ayaz soğuğunda yıkıntı hatıraların arasında yalnız kaldığını hissettiğin an bu numarayı aramayı sakın unutma.
94. Gölgeler düşşede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme,eğer güven yoksa yarınlar uzak kalır insana.Unutma BİR SEN DAHA YOK BU DÜNYA DA...
95. Sen benim hayatýmda oldugun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin..
96. Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim...
97. Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce..
98. Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meğer..
99. Zaman, sevginin büyüklügünü anlatir
100. Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini..

Sayfalar:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]